NOIZY - FREESTYLE (Official Video) Lyrics (*.LRC)

You should type search queries like singer name AND song name or full song name. Alternatively DROP MEDIA FILE HERE
Artists: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | #

Singer: NOIZY | Song: FREESTYLE (Official Video)

NOIZY - FREESTYLE (Official Video) Lyrics (.LRC)

[00:00.00]by RentAnAdviser.com
[00:12.10]Why blend in when I can stand out
[00:14.81]**** all this bum ******′ I don′t chase clout
[00:17.80]Sillma 1 rreper ktu që din me bo rap
[00:20.71]Me tregu 1 histori a ****a nga jeta vet
[00:23.72]Vetëm femna femna femna sa të dua puçi puçi
[00:26.40]Edhe Gucci Gucci Gucci edhe grosha edhe sushi
[00:29.70]Sdi ca dreqin kan kto tipa vetëm pytje intervista
[00:33.02]Hajde ktu t′ju jap lajmet
[00:34.90]Ye dikur e shifja lagjen nga dritarja e ballkonit
[00:38.30]Tash I boj foto qytetit nga dritarja e avionit
[00:41.90]Dikur e shifja bankën edhe n′dor kisha xhetonin
[00:45.11]Drejtoresha bankës tash don numrin e telefonit
[00:48.02]Nuk e bona kët për pare por parja еrdhi si shiu
[00:50.91]E mbolla farën dhe mbas shiut farja mbiu
[00:53.90]U bo 1 pthem 1 pthem plot mе fruta
[00:57.21]Do ishin t′omla do t′kalbta do t′buta
[01:00.11]Kështu që dal kadal I zgjodha dhe ma t′mirat krejt I mora
[01:03.10]Kur I pash dhe do fidan t′ri me pa se sa u gzova
[01:05.91]Ça m′dha jeta nuk m′dha shkolla ça m′dha rruga se harrova
[01:08.90]Ça m′tha baba vath e bona dhe xhaden krejt vet e zgjodha
[01:12.02]S′kom shok por kam kampiona OTR na njef krejt bota
[01:15.11]A t′kujtohet 09 premtimet nuk ishin t′kota
[01:18.01]Kur je në kto nivele ka t′mira dhe ka dhe sherre
[01:21.01]Ka njerëz për interese ka njerëz që dojn veç veten
[01:24.10]Ka femra që shofin lekët makinat dhe asgjë tjetër
[01:27.00]M′kujtohet para do vjetësh ku i**** para do vjetësh
[01:30.12]Apo tash ësht Noizy mbret tash ësht Noizy biznesmen
[01:33.30]Zemër s′kam asgjo n′men vec grupin familjen tem
[01:36.10]Sa më shum kam kap suksesin aq më shum I dalloj rrencat
[01:39.20]Tash m′bojn mu vetëm pytje tipit Ku I mora Benzat
[01:42.30]Çfar nafake se njonin e gjeta n′bahçe
[01:45.32]Tjetrin babagjyshi për vit t′ri si tip dhurate
[01:48.11]Çfar nafake 1 tjetër më ra nga qielli
[01:51.21]Anash bulevardit duke hongër lule dielli
[01:54.32]O budall un kom nejt tan natën çut veç tu qajt
[01:57.41]Tu mendu ça me bo rrugës nesër ka t′ia mbaj
[02:00.42]S′kam pushu dita ditës deri sa arrita n′maj
[02:03.31]Kur arrita nuk e l′çova se tavolina do haj
[02:06.42]Sofra shum e madhe rrumbullak nuk ka cep
[02:09.51]Sofra shum plot sikur jena t′kap me shtet
[02:12.51]Nëse bon mir n′jet vetëm mirë ke me gjet
[02:15.31]Nuk po foli ktu për lek po për njerëz që t′dojn vërtet
[02:18.41]Kur m′pysin si ke qen ju thom kurr ma mir se sot
[02:21.40]Kur m′pysin si jam tash ju them ma mir se mot
[02:24.52]Faleminderit zot faleminderit non e bab′
[02:27.50]Falmenderit rrethi ngusht dhe vllaznia që nuk m′la
[02:30.61]Faleminderit shok′ koh t′shtira nejtëm tok
[02:33.41]Sa pengesa dhe ndalesa jan mundu me na rrzu posht
[02:36.72]Faleminderit ju që m′keni mbështet deri ktu
[02:39.61]Ju nuk jeni thjesht fansa por kam lidhje me krejt ju
[02:42.71]Tash nuk kam mo as sekrete se n′kong jua kam kalixu
[02:45.80]Historin e jetes teme s′ka shqiptar që se ka ngju
[02:48.62]Privatsi mo nuk kam tu dasht ju me ju motivu
[02:51.52]Nëse kam 1 lajm t′mir t′parët e merrni vesh ju
[02:55.12]Kom fansat ma t′flakt m′ndjekin cdo hap
[02:57.71]M′ndjekin real life e jo vec n′Instagram
[03:00.90]Kam dal para Instagramit vij nga mesi I ballkanit
[03:04.01]Nonën mesdhetare por jam biri I dibranit
[03:09.40]by RentAnAdviser.com
Note: Some bad words might be censored like ***** in above Lyrics or subtitles because of adsesne policy. You can use download buttons below to download the original uncensored lyrics and subtitles.
ENABLE javascript in your browser!

NOIZY - FREESTYLE (Official Video) Lyrics (*.LRC)

[DOWNLOAD] NOIZY-FREESTYLE-(Official-Video).srt Subtitle (.SRT)

[DOWNLOAD] NOIZY-FREESTYLE-(Official-Video).lrc Lyrics (.LRC) (ADVANCED)

[DOWNLOAD] NOIZY-FREESTYLE-(Official-Video).lrc Lyrics (.LRC) (Simple)

You can use the Kripto Video Protector & Media Player to watch music videos with subtitles, listen audio music files with Synchronized Lyrics (.LRC) or with Subtitle (.SRT) file. You can also download subtitles for your movies or TV series automatically with the application.

DOWNLOADING SUBTITLES MEANS THAT YOU PROMISE AND AGREE THAT YOU WILL USE THE SUBTITLES ONLY FOR YOUR OWN PERSONAL, NON-COMMERCIAL USE AND THAT YOU WILL NOT REDISTRIBUTE OR UPLOAD THEM ON THE INTERNET WITHOUT PERMISION. THANK YOU.
Watch on YouTube: NOIZY FREESTYLE (Official Video) (sorted by view count)
Watch on YouTube: NOIZY FREESTYLE (Official Video) (sorted by relevance)
Note:Download video and music files with subtitles from YouTube and other websites for free with YouTube Video downloader.

Warning!

Subtitle may need a correction, you can send a correction to info [@] rentanadviser.com, or you can create your own subtitle by using the Subtitle Maker for Music videos (free) application.


You may need below programs to create subtitle for music videos and audio music files and listen music videos and audio music files with subtitle or lyrics (.LRC) file.

  1. Download video and music files with subtitles for free with Video downloader.
  2. You can create subtitles (.SRT) and synchronized lyrics file (.LRC) for music videos and audio music files for free with Subtitle Maker
  3. You can convert music videos to audio MP3 (or any other audio formats) with Audio converter, Video to mp3 converter.
  4. You can watch music videos with subtitle or listen audio music files with synchronized lyrics file with Kripto Video Protector & Media Player.
  5. You can synchronize subtitles and lyrics (.LRC) with video or audio file with Subtitle Synchronizer.
  6. Download subtitles for your movies or TV series automatically by movie name or movie hash code or episode number. Subtitle Downloader.
  7. Watch movies as dubbed in your native language by using Text to speech to speak aloud subtitle of the video. This feature is very helpful for people with vision, slow reading or similar problems. Text to speech movie dubber.

Home | Contact | Privacy Policy